Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Investeringsopportuniteit met zorgeloze huurinkomsten zolang het huurcontract loopt.

Dit ruime, lichtrijke appartement is centraal gelegen op een boogscheut van scholen, winkels, openbaar vervoer en het historische centrum van Gent.
Het appartement ligt op de 2e verdieping en heeft zowel voor- als achteraan een ruim terras met uitzicht op een groene omgeving en water, hierdoor kan men praktisch een hele dag door genieten van de binnenkomende zonnestralen.

2 slaapkamers, een recent gerenoveerde badkamer, apart toilet, ruime en lichtrijke leefruimte en een ingerichte keuken is aanwezig. Er is ook een ondergrondse garage en berging.

Het appartement is steeds héél goed onderhouden wat is op te merken aan de huidige staat. Daarnaast zijn de grootste kosten aan de gemene delen van het gebouw achter de rug waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

De voorwaarde bij deze aankoop is dat de huidige eigenaar het appartement als huurder blijft bewonen tegen uiteraard een maandelijkse huurprijs + kosten die onderworpen zijn aan een jaarlijkse indexering. De huurder blijft maximaal nog 10 jaar wonen in het appartement, maar kan ook beslissen om vroeger het appartement te verlaten mits het respecteren van het huurcontract.

U krijgt met andere woorden na aankoop een immens aangename bewoner waarbij u zekerheid heeft van steeds stipte betalingen, alsook een uitstekend onderhoud. Kortom, een zorgeloze en een niet te missen kans als investering!

Lees

Kenmerken

Adres:Spinmolenplein 28
Gent
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Type constructie:Traditioneel
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht